Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Nabízím práci

V této sekci můžete volně zveřejňovat své nabídky volných míst (NABÍZÍM PRÁCI). Váš text bude uložen do jednoho souvislého bloku, který poté upraví pracovníci redakce. Do políčka "URL odkaz" vkládejte webovou stránku spolu s "http://".

Terénní pracovník/pracovnice s uživateli drog (Brno)

Druh: nabízím práci

Popis:

Společnost Podané ruce o.p.s. hledá terénního pracovníka/pracovnici s uživateli drog v Brně.

Společnost Podané ruce o.p.s. pomáhá lidem v obtížných situacích jejich života tvorbou preventivních, podpůrných a intervenčních služeb. Formou kvalitně poskytovaných služeb hledáme a vytváříme cesty k sociální, zdravotní i osobní stabilizaci klientů, s ohledem na dlouhodobě udržitelnou kvalitu jejich života a osobní spokojenost. 

Náplň práce: Sociální práce s uživateli drog v rámci terénního programu, především s lidmi užívajícími injekčně. Odborné poradenství (sociální, zdravotní a trestněprávní oblast) založené na přístupu Harm Reduction, podpora motivace ke změně rizikového chování, zprostředkování kontaktu s dalšími odbornými zařízeními, aktivní monitoring a vyhledávání potenciálních klientů služby v jejich přirozeném prostředí, práce v centru Brna i v okrajových částech města včetně okresu Brno-venkov. 

Požadujeme:

  • věk minimálně 21 let
  • vzdělání dle Zákona o sociálních službách 108/2006 Sb. (obory sociální pracovník, sociální pedagog, pracovník v sociálních službách, odborný pracovník – psycholog, adiktolog) nebo zdravotnické vzdělání, případně započaté vzdělání · řidičský průkaz skupiny B
  • motivaci pro práci s cílovou skupinou
  • dobré komunikační schopnosti, aktivní přístup, zodpovědnost, samostatnost i schopnost týmové práce.

Výhody:

  • předchozí dobrovolnická nebo zaměstnanecká praxe v drogových či jiných sociálních službách

Nabízíme:

  • místo výkonu práce Brno-město a Brno-venkov
  • smlouvu na dobu určitou s perspektivou doby neurčité
  • 1,0 úvazek (40 hodin týdně)
  • zázemí zavedené neziskové organizace
  • práci vhodnou i pro absolventy
  • zaškolení, možnost učit se od zkušenějších kolegů
  • další vzdělávání v oboru
  • pravidelné odborné supervize
  • odpovídající finanční ohodnocení v rámci 9. – 12. platové třídy (dle dosaženého vzdělání) dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. (§ 5 odst. 1)
  • dva týdny dovolené navíc (celkem 6 týdnů)

Uzávěrka přihlášek: 25. 10. 2019. Plánovaný termín pohovorů: 29. 10. – 31. 10. 2019. Plánovaný nástup: 1. 12. 2019 (případně po dohodě později).

Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám, prosím, Váš strukturovaný životopis a motivační dopis na e-mail pomocí tlačítka "odpovědět" Kontaktní osoba: Mgr. Filip Dvořák Telefon: 775 271 191 Zařízení si ponechává právo výběrové řízení prodloužit, případně opakovat nebo zrušit. S osobními údaji uchazeče, poskytnutými společnosti na základě tohoto inzerátu, bude nakládáno v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, a v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Tímto poskytnutím uchazeč zároveň dává svůj souhlas k tomu, aby společnost tyto osobní údaje zpracovávala výhradně k účelem, pro který byly poskytnuty, a pod dobu nezbytnou k dosažení tohoto účelu. Zasláním životopisu uchazeč dává zároveň souhlas s uchováním svých osobních údajů v databázi vhodných zájemců o případná volná pracovní místa v SPR po dobu dvou let.


Kontaktní e-mail: dvorak@podaneruce.cz
Další informace: https://www.jobs.cz/rpd/1412704865/?searchId=e1077c8f-4613-419f-8298-fba633a15c63&rps=233
Datum zveřejnění: 6.10.2019

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace