Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Nabízím práci

V této sekci můžete volně zveřejňovat své nabídky volných míst (NABÍZÍM PRÁCI). Váš text bude uložen do jednoho souvislého bloku, který poté upraví pracovníci redakce. Do políčka "URL odkaz" vkládejte webovou stránku spolu s "http://".

Kontaktní pracovník / pracovnice (Mladá Boleslav)

Druh: nabízím práci

Popis:

Staň se členem našeho týmu Semiramis z.ú.

Centrum terénních programů Středočeského kraje a Kontaktní centrum Mladá Boleslav vypisuje výběrové řízení na pozici kontaktní pracovník / pracovnice.

Jsme…

součástí organizace zabývající se prevencí různých forem rizikového chování. Pracujeme jak pod střechou našeho kontaktního centra, tak i na ulici s lidmi, kterých se přímo týká užívání drog. Pomáháme jim posouvat život do snesitelnější roviny, k problémům se stavíme pragmaticky, naší ambicí není zachránit svět.

Nabízíme…

práci vhodnou pro ty, kdo mají chuť získat nové zkušenosti nebo rozvíjet svůj dosavadní um. Jsme rádi za nové podněty a nápady, podporujeme kreativitu! Nabízíme zázemí stabilní a přátelské organizace s možností odborného růstu. Jsme profesionální a přesto dost neformální. Můžeš u nás očekávat podporu ve vzdělávání, rozvoji kariéry, pravidelnou supervizi a až se ozve únava, je tu 25 dní dovolené a sick days.

Víme, že…

hlavním pracovním nástrojem jsi ty sám/a a proto hledáme člověka komunikativního, bez předsudků, otevřeného novým věcem. Protože se v naší práci učíme a posouváme dál díky vzájemnému sdílení poznatků a zkušeností, potřebujeme týmového hráče!

Solitér u nás asi dlouho nevydrží…

Pokud máš vystudovanou alespoň střední školu, věk minimálně 21 let a pocit, že výše popsaná charakteristika na tebe sedí, nám to bude pro začátek stačit. Další potřebné vzdělání ti zaplatíme! Zkušenost s cílovou skupinou je ale samozřejmě výhodou. Naše pracoviště sídlí v Mladé Boleslavi, ale jezdíme taky na Mělnicko a Prahu-východ, takže potřebujeme aktivního řidiče. Budeme rádi, když se rozhodneš pracovat u nás na plný úvazek (po-pá), ale chápeme, že každý má jiné potřeby a můžeme se dohodnout i na volnější formě spolupráce. Stejně tak datum nástupu je věcí dohody.

Takže pokud…

tě naše nabídka zaujala, budeme od tebe potřebovat profesní životopis a motivační dopis, kde nám stačí v pár větách popsat, proč by ses měl/a stát novým členem našeho týmu právě ty. Oba dokumenty nebo případné dotazy poprosíme zaslat na email: sulc@os-semiramis.cz. V případě zájmu tě pozveme na osobní pohovor a pak už se uvidí.


Kontaktní e-mail: sulc@os-semiramis.cz
Další informace: https://www.os-semiramis.cz/
Datum zveřejnění: 20.11.2019

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace