Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

NGO Market - Veletrh neziskových organizací

Téměř 200 neziskových organizací z nejrůznějších oblastí činnosti se představí na 13. Ročníku veletrhu neziskovek NGO Market, který proběhne 11. května po celý den v Národní technické knihovně v Praze.

Největší akce svého druhu u nás, která je celá přístupná zdarma, nabídne nejen unikátní přehled českých i zahraničních neziskových organizací a přímý kontakt na stáncích s jejich aktivitami i zástupci, ale díky bohatému doprovodnému programu také příjemné a zábavné strávení volného času – pro celou rodinu i děti.

„Kultura, sport, využití volného času, sociální služby, péče o zdraví, životní prostředí, lidská práva, demokracie, výchova a vzdělávání – to všechno jsou neziskové oblasti, které u nás návštěvníci najdou. A třeba si i vyberou některou z organizací, se kterou zůstanou v dalším kontaktu,“ říká Alena Novotná z pořádající Nadace Forum 2000.

Návštěvníci se navíc mohou „na vlastní kůži“ zúčastnit řady workshopů, praktických ukázek činnosti organizací, hudebních vystoupení, dobrovolnické burzy, netradičních sportovních disciplín, diskusí, seminářů i projekcí dokumentárních filmů s tematikou občanské společnosti. Pro děti je kromě aktivit řady vystavujících neziskových organizací připraven také dětský koutek.

„Vzhledem k tomu, že Evropský rok 2012 je věnován tématu aktivního stárnutí a solidarity mezi generacemi, doplní toto téma celkový program veletrhu,“ doplňuje Alena Novotná. Veletrh se otevře veřejnosti 11. května v 11 hodin a své „brány“ zavře v 19 hodin. Více informací i podrobný program na www.ngomarket.cz.

Vloženo: 30.4.2012 11:17
Naposledy upraveno: 14.10.2013 11:41

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace