Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Multikulturní týden 2012

Zveme vás na Slavnostní zahájení třetího ročníku Multikulturního týdne 2012, jež se koná v pátek 11. 5. 2012 od 18:00 hodin v KD Hronovická Pardubice. Na programu je kulturní vystoupení českých i zahraničních interpretů, ochutnávka evropských vín a závěrečná dražba fotografií pro organizaci SIRIRI, o. p. s., která pomáhá lidem ve Středoafrické republice stavět se na vlastní nohy. V rámci Multikulturního týdne bude podpořen projekt Škola v Bozoum. Hlavním záměrem všech projektů je přispívat k nezávislosti Středoafričanů na zahraniční pomoci.

V týdnu od 10. do 18. května přivítají Pardubice již třetí ročník Multikulturního týdne, který letos nabídne opět o něco zajímavější program s účastí zahraničních a českých účastníků. Hlavními organizátory jsou tradičně Europe Direct Padubice, Centrum na podporu integrace cizinců, Statutární město Pardubice a firma Foxconn CZ. Týdenní festival navazuje na úspěšné uplynulé ročníky a organizátoři pevně věří, že i letos se podaří vytvořit neformální prostor pro vzájemné setkávání majority a cizinců, blíže poznat různé kultury a zažít netradiční zážitky pod vedením zahraničních lektorů.

Návštěvníci se na mnoha místech v Pardubicích mohou těšit na výstavy s multikulturní tematikou Jindřicha Štreita, Petra Moška, Filipa Tesaře i žáků ZUŠ Pardubice - Polabiny. Připraveny jsou taneční workshopy indického a afrického tance. V rámci filmových projekcí zhlédnou diváci bollywoodské filmy i dokument Terezy Engelové Rihla. Mezinárodní sportovní turnaj přivítá hráče basketbalu a fotbalu z desítky zemí. Rodiny s dětmi jistě ocení zábavné soutěže, výtvarné workshopy i společnou plavbu na lodi Arnošt. Festival vyvrcholí závěrečným jarmarkem na Pernštýnském náměstí, kde kromě dvacítky prodejců gurmánských specialit a rukodělného zboží z celého světa vystoupí na otevřené scéně interpreti z Čech, Indonésie, Kuby, Ruska, Pákistánu, Arménie, Indie, a mnoha dalších zemí.

Podrobné informace naleznete na www.multikulturnityden.cz nebo na přiloženém letáku.

Vloženo: 6.5.2012 22:08
Naposledy upraveno: 14.10.2013 11:41

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace