Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Akreditovaný seminář pro vedoucí pracovníky NNO!

Centrum pro komunitní práci východní Morava pořádá v měsících září a říjen 2013 akreditovaný vzdělávací seminář pro vedoucí pracovníky nestátních neziskových organizací pracující v sociální oblasti na území přerovského regionu. Seminář je realizován v rámci mezinárodního projektu „Mezinárodním partnerstvím k inovaci rozvoje sociálních služeb prostřednictvím zapojení nezaměstnaných“.
 
Seminář, akreditovaný Ministerstvem práce a sociálních věcí, je rozdělen do 8 tematických bloků, které povedou kvalifikovaní lektoři v konferenčních prostorách Hotelu Na Jižní v Přerově. V jednotlivých blocích semináře zazní například tyto témata: základy vedení a motivace zaměstnanců, základní pravidla pro dobré vedení a řízení, pravidla time managementu, techniky pro zvládání stresové zátěže, inspekce kvality v sociálních službách, metody hodnocení kvality a standardy kvality sociálních služeb. Seminář bude zakončen závěrečným testem, po jehož absolvování obdrží každý účastník osvědčení o absolvování tohoto vzdělávacího semináře s celostátní platností. 
 
Po ukončení kurzu bude pro jeho účastníky zajištěna bezplatná 2-denní exkurze na Slovensko za partnerem projektu Partnerstvo sociálnej inklúzie subregiónu Šariš. Absolventi kurzu během exkurze navštíví organizace a zařízení poskytující sociální služby na východním Slovensku, kde mohou získat nové informace a zkušenosti, které budou moci dále využít ve své profesi.
 
Seminář je realizován v rámci mezinárodního projektu „Mezinárodním partnerstvím k inovaci rozvoje sociálních služeb prostřednictvím zapojení nezaměstnaných“, reg.č. CZ.1.04/5.1.01/77.00241. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
 
 
Přihlásit se můžete ZDE
 
Bližší informace o seminářích vám ráda poskytne koordinátorka projektu Petra Šatánková na tel. čísle 777 793 716 nebo emailem na petra.satankova@cpkp.cz. Informace lze také najít na webových stránkách projektu www.socialniportal.com/akreditovany-seminar.

Vloženo: 16.7.2013 9:45
Naposledy upraveno: 14.10.2013 12:18

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace