Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Evropské letní škola: Nelegální drogy v Evropě

Univerzitní institut v Lisabonu (ISCTE - IUL) a European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDApořádají v červenci 2014 již třetí ročník evropské letní školy na téma "Nelegální drogy v Evropě: poptávka, nabídka a veřejné politiky", který je podporován také ze strany severoamerického Národního institutu zneužívání drog (NIDA).
 
Letní škola EDSS se bude konat v Lisabonu od 30. června do 11. července. 
Registrace se otetvřela 15.1.2014. Uchazeči, kteří se zaregistrují v první fázi (do 15. března), mohou získat slevu ve výši 100 EUR (celkem za poplatek 700 EUR). Programový poplatek zahrnuje výuku, studijní materiály, poukázky na jídlo a uvítací recepci. Součástí letní školy budou také další doprovodné akce.
 
Další informace budou zveřejňovány postupně. Studenti mohou využít i stipendia (snížení o 50%), podmínky jsou uvedeny na webových stránkách akce - http://www.drugsummerschool.cies.iscte-iul.pt/.
 
Během dvoutýdenního programu vystoupí renomovaní hlavní řečníci, EMCDDA vědečtí odborníci, ISCTE profesoři a politici, aby poskytliúčastníkům informace, které potřebují, aby mohli odpovědět na složité politické problémy vyskytující se v této oblasti. Budou tak učinit pomocí multidisciplinárního a inkluzivního přístupu ke studiu drogové problematiky, a to jak v Evropě i mimo ni.
 
První týden se EDSS zaměří na "Definování problémů" a bude obsahovat přednášky o "problému užívání drog v Evropě", "dodávky drog v Evropě" a "podchycení nových druhů drog". Principy protidrogové politiky a intervence budou následovat v druhém týdnu a budou doprovázné přednáškami "o národních protidrogových politikách"," vězení zdraví "," prevence užívání drog" a "snižování škodlivých účinků drog". Více informací o programu - http://www.drugsummerschool.cies.iscte-iul.pt/np4/22/

Kontaktní e-mail: drugsummerschool.cies@iscte.pt

Vloženo: 20.1.2014 20:37

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace