Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

V. Mezinárodní konference internetového poradenství

Modrá linka, z.s. ve spolupráci s Katedrou sociální práce a sociální politiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Brno

pořádá,

pod záštitou doc. PhDr. Jiřího Winklera, Ph.D., vedoucího katedry SPSP FSS MU a Mgr. Marka Šlapala, náměstka hejtmana Jihomoravského kraje,

V. mezinárodní konferenci internetového poradenství

INTERNETOVÉ PORADENSTVÍ: Ecce homo!

Konference, která se uskuteční ve čtvrtek 20. října 2016 v Brně na Fakultě sociálních studií MU Brno, se věnuje aktuálním otázkám teorie a praktické aplikace témat spojených s problematikou internetového poradenství ve všech jeho možných podobách. Jednotlivé ročníky konference mají určitou návaznost a sledují tematickou linii i usilují o maximálně široký záběr aktuálních témat a otazníků.

Letošní ročník konference s podtitulem „Internetové poradenství: Ecce homo!“ akcentuje oba hlavní aktéry procesu internetového poradenství – klienta a poradce: jejich osobnosti a příběhy, potřeby a očekávání. Orientuje se na to, co klient i poradce vkládají i získávají z procesu internetového poradenství a vše další, co souvisí s jedinečností každého člověka v tomto kontextu a v internetovém poradenství jako celku a systému.

  • Co potřebuje a očekává člověk od člověka v internetovém poradenství?
  • Co nástroj a systém služby nabízí člověku a co on jí?
  • Jejím prostřednictvím druhému?

Přijměte i Vy pozvání k účasti na této konferenci a k příjemnému profesnímu setkání lidí, kteří přemýšlí nad podobnými otázkami. Konference je určena všem zájemcům o tematiku internetového poradenství ve všech jeho podobách: praktikům, teoretikům, profesionálům z pomáhajících profesí i širší veřejnosti.

V tuto chvíli nabízíme také příležitost přihlásit odborný text do připravovaného sborníku, který vyjde počátkem roku 2017 a který přesáhne programové schéma připravované konference. Informace, jak se aktivně zúčastnit a zapojit, jsou na webu konference.

Další informace o připravované konferenci  naleznete na našich WEBOVÝCH STRÁNKÁCH a FACEBOOKU.

Vloženo: 6.9.2016 18:25
Naposledy upraveno: 6.9.2016 18:26

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace