Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Autismus všemi směry

 
Organizace APLA Jižní Čechy zve na první jihočeskou odbornou konferenci o autismu, nesoucí název Autismus všemi směry, kterou pořádá ku příležitosti výročí 10 let svého fungování.
 
Organizace APLA Jižní Čechy, jejímž posláním je podporovat lidi s autismem a jejich rodiny k životu ve svém přirozeném prostředí, pracuje s lidmi s poruchou autistického spektra v celých jižních Čechách. Svým klientům poskytuje převážně poradenské, terapeutické a odlehčovací služby.
 
„Péče o lidi s autismem je nesmírně náročná. V různých obdobích svého života potřebuje člověk s autismem i jeho rodina větší či menší podporu různého typu. Je proto důležité, aby odborná veřejnost sdílela příklady dobré praxe, lidé si vzájemně předávali zkušenosti a navzájem se poznávali. To je i důvodem, proč jsme se při výběru přednášejících na konferenci snažili oslovit odborníky z Jihočeského kraje," řekla nám jedna ze zakladatelek organizace, Lucie Straková Jirků.
 
Lidí s poruchou autistického spektra obecně stále přibývá, podle posledních průzkumů je prevalence této poruchy v populaci 2%, přesto je informovanost o této problematice nedostatečná. Konference je proto určena širokému spektru zájemců, od rodičů, přes sociální pracovníky, psychology až po pedagogy a všechny ostatní, které tato problematika zajímá.
 
Konference se koná dne 5.4. v Táboře, přihlásit se na ni zájemci mohou prostřednictvím internetových stránek www.aplajc.cz organizace APLA Jižní Čechy, z.ú..
 
Záštitu poskytla 1. náměstkyně hejtmana JČK, doc. Ing. Lucie Kozlová, Ph.D. a starosta města Tábora Ing. Jiří Fišer.

Vloženo: 27.2.2017 8:44

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace