Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Když chcete peníze, nežádejte peníze

 
"Když chcete peníze, nežádejte peníze." Tak se jmenuje jeden z workshopů Slovensko-české konference o fundraisingu, ve kterém vám Dobrý anjel představí kampaně, které nebyly zaměřené na získávání finančních prostředků, ale nakonec se právě v tomhle ukázaly jako nejúspěšnější. Konference o fundraisingu s podtitulem „Peníze z nebe nikomu nepadají“ se v novém formátu koná 19. května 2017 v Bratislavě.
 
Setkání, které bylo doposud součástí každoroční CEE Fundraising Conference, má ambici zaměřit se výlučně na domácí výzvy a inspiraci z fundraisingu a představit ji slovenským a českým fundraiserům v rodném jazyce.
 
V paralelních workshopech se na konferenci představí zkušení fundraiseři a lídři neziskových organizací, například Ľudmila Kolesárová z Dobrého anjela (SK), Michaela Stachová z Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci (CZ), Juraj Hipš ze Živice (SK), Tomáš Benda a Libor Janíček z Diakonie Západ (CZ), Anna Podlesná z Nadácie Pontis (SK), Martin Humpolec z CRM pro neziskovky (CZ) či Lenka Severová a Patrik Simon z Greenpeace ČR (CZ).
 
Konference nabídne celou řadu zajímavých workshopů, které se zaměří na různé oblasti fundraisingu. Bude se probírat oslovování a spolupráce s firemními a individuálními dárci, podíváme se na komunikaci a budování vztahů, strategie, společný postup ve fundraisingu nebo diverzifikaci zdrojů. Zaměříme se také na velké dárce, stejně jako na CRM systém využitelný pro lepší fundraising. Prostor dostanou i konkrétní online a multikanálové fundraisingové kampaně.
 
Slovensko-česká konference o fundraisingu vznikla s cílem vytvořit prostor pro inspiraci a sdílení zkušeností i mezi malými organizacemi a fundraisery, kteří se ve své náročné a záslužné práci často cítí osamělí, nebo hledají nové rady a povzbuzení do své práce.
 
Informace o konferenci jsou k dispozici na www.skczfundraising.org.

Vloženo: 7.4.2017 8:16

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace