Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Sociální a komunitní práce - inspirace z Mexika

9. - 10. listopadu 2012 povede v Brně workshop dr. Rocio Chaveste Gutierréz z mexické Meridy na téma Sociální a komunitní práce.

Lektorka je ředitelkou Kanankil Institute, soukromé vzdělávací instituce, která poskytuje magisterské vzdělání ve třech oborech - psychoterapie, závislosti a psychoterapie párů a rodiny. Vyučující přistupují ke vzdělávání z postmoderní perspektivy, což se projevuje například v méně hierarchických, otevřených vztazích se studenty a v tvořivém stylu výuky, což můžete zakusit i vy v nabízeném workshopu.

Rocio Chaveste představí svůj přístup v oblasti sociální a komunitní práce, se kterou má bohaté dlouholeté zkušenosti: např. práce s mayskými komunitami, ve které se snaží mayskou filozofii propojit se soudobou praxí. Představí také zajímavé a významné inspirace od současných odborníků dané oblasti z celého světa. Nedílnou součástí budou živé ukázky praxe sociální a komunitní práce, s jejichž přípravou oslovíme i účastníky workshopu dopředu.

Vřele zveme na workshop nejen odborníky, kteří se chtějí vzdělávat v tom, jak být prospěšní druhým, ale také ty, o kteří se tito odborníci starají. Význam pojmu "komunitní práce" může být chápán jako práce pro komunitu, práce přímo v místě komunity, ale také práce tvořená spolu s komunitou, přizývání členů komunity do procesu hledání a realizovaní cest pomoci.

Může k tomu využít slevu 2 + 1 (více http://narativ.cz/cs/triptych).

Kontaktní e-mail: info@narativ.cz

Vloženo: 6.9.2012 15:58
Naposledy upraveno: 14.10.2013 12:01

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace