Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Konference o vztazích a činnostech v péči o lidi s demencí

 
Poskytujete péči lidem s demencí? Rádi byste lidi s pokročilou demencí zapojili do příjemné smysluplné činnosti? Hledáte zajímavé aktivity pro lidi s demencí? Rádi byste snížili podávání hypnotik a antipsychotik? A znáte programy Klub a péče Namasté?
 
Konference o vztazích a činnostech v péči o lidi s demencí se uskuteční 28. června 2017 v Administrativním a školicím centru Cejl v Brně.
 
Program péče Namasté, jejž jeho autorka Joyce Simard úspěšně zavedla ve Spojených státech, Velké Británii, Austrálii, Kanadě, na Islandu a v Nizozemí, bude představen 28. června na konferenci v Brně.
 
Druhým hlavním vystupujícím je Ladislav Volicer, americký lékař s českými kořeny, který se dlouhodobě věnuje paliativní péči o lidi s demencí a jenž je průkopníkem na poli kvality života lidí s pokročilou demencí.
 
Konference proběhne v rámci projektu Gerontologická a organizační supervize III – odborná podpora pro klienty a pečující v zařízeních pro seniory a osoby se zdravotním postižením zřizovaných Jihomoravským krajem, proto jsou účastníci z řad zaměstnanců organizací zřízených Jihomoravským krajem osvobozeni od konferenčního poplatku.
 
Konference je ale otevřena také ostatním zájemcům. Více informací najdete na stránce: http://www.alzheimer.cz/vzdelavani-cals/klub-a-pece-namaste/.
 
Při příležitosti konference bude představena kniha Udržování kvality života osob s pokročilou demencí. Manuál pro zavedení péče Namasté.
 
Autorky Min Stacpoole, Amanda Thompsell a Jo Hockley z londýnského hospicu Sv. Kryštofa v ní popsaly, jak je možné zavést program Namasté do praxe pobytového zařízení, které poskytuje služby také lidem s pokročilou demencí.
 
Knihu obdrží každý účastník konference zdarma.

Webová stránka: www.alzheimer.cz

Vloženo: 1.6.2017 14:24

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace