Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Kultura s tlumočením

 
Informační centrum rodičů a přátel sluchově postižených zve v červnu na šest kulturních akcí v Praze tlumočených do českého znakového jazyka. 
 
4.6. v 17.00 hodin
Vyšehraní: Hattrick pro Jedli – dětský den (Praha – Vyšehrad: Letní scéna)
Charitativní akce tentokrát v duchu oslav Dětského dne, která se koná 13:00 – 18:00
program: 13:00 / Divadlo Máj „Perníková chaloupka“ 14:00 / Taneční škola IVY LANGEROVÉ - průřez tvorbou 15:20 / Divadelní představení - „Tradice,čepice,truhlice„ 16:40 / koncert Yellow Sisters dětem „Zvěřinec“ 17:30 / P. Nedvěd – DS Nedvíďata
Písničky, pohádky a show pro děti
 
10.6. 14.00-16.00 hodin
Bylinková dílna (Národopisné museum Národního muzea)
Děti se dozví zajímavosti o bylinkách. Mohou si sestavit vlastní bylinkovou směs, zabalit ji do sáčku, který si předem ozdobí a směs si mohou odnést domů a darovat ji mamince. V
ceně kurzu je zahrnuto kurzovné, veškerý materiál a vstupné do muzea. Kapacita kurzů je omezena, je potřeba se předem objednat. Objednat je nutné také tlumočení. Kontakt: Kristýna Hlavatá, kristyna_hlavata@nm.cz, 257 325 766, 773 793 412.
Vstupné 150,- Kč (po objednání)
 
10.6. v 18.45 – 01.00 hodin
14. Pražská muzejní noc i pro neslyšící (start od Muzea hlavního města Prahy) 
V rámci 14. Pražské muzejní noci bude každý moci shlédnout dvě z připravených prohlídek pro neslyšící dle vlastního výběru. A navíc jednu židovskou synagogu! (1. Muzeum Karla Zemana, 2. Národní technické muzeum, 3. Letecké muzeum Kbely, 4. Hrdličkovo muzeum, 5. Česká národni banka, 6. Židovské muzeum v Praze (Španělská synagoga))
Sraz: v 18.45 hodin na Florenci před hlavní budovou Muzea hlavního města Prahy (vedle Mc Donald). Děti, vezměte rodiče! Rodiče, vezměte děti! Přijďte se všichni přesvědčit, že i v muzeu může být zábava. Noční prohlídky muzeí s průvodcem tlumočené do českého znakového jazyka!
Celá akce je zdarma. Je nutné se přihlásit předem ZDE.
Odkaz na událost na FCB ZDE.
Více informací ZDE.
 
14.6. v 9.45 a v 15.00 hodin
Klíč k pražským věžím: Prašná brána (Muzeum hlavního města Prahy)
Hledejte společně s námi klíče k Pražským věžím, projděte se s dětmi po unikátních historických objektech, získejte volný vstup do muzea a krásnou odměnu k tomu!
Klíče k Pražským věžím Vám nabídnou kvalitní a atraktivní trávení volného času, umožní Vám podívat se na nádherná místa v centru Prahy, a to přímo z historické výš(ž)ky a zaujmou Vaše děti i vnoučata hravým pátráním po klíčích, které ztratil náš zapomětlivý pražský klíčník.
Nyní se společně vydámě za Prašnou bránou, která je jednou z nejvýznamnějších památek středověké Prahy. Právě zde začínala pražská královská cesta a sem vedla významná silnice z Kutné Hory, kde se těžilo stříbro do královské pokladny.
 
16.6. v 17.00 hodin
Yellow Sisters dětem a jejich dospělákům – 12. narozeniny kapely a křest alba Zvěřinec 2 (Praha – Vyšehrad: Letní scéna)
Yellow Sisters - originální česká acapella, která si píše vlastní písně, improvizuje, experimentuje a hledá nové způsoby, jak uchopit melodii, rytmus, náladu a vytvořit hlasem hudbu...a nyní i s tlumočením do českého znakového jazyka.
 
22.6. od 14.00 hodin
Zahradní slavnost (Praha 5 – Stodůlky: Informační centrum rodičů a přátel sluchově postižených)
Tradiční akce Tamtamu, na které se můžeme těšit na moderator Jaroslava Duška, Kašpárka Pavla a kapelu Kašpárek v rohlíku. Odpoledne prožijeme s dobrodružnými Kašpárkem osvědčenými atrakcemi: vystřel si rodiče, rajtovací postel, obří bicí, malířské studio v plenéru, ale čekají nám mnohá další překvapení.

Vloženo: 2.6.2017 11:28

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace