Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Od psychiatrie ke smysluplnému životu

 
Narativ ve spolupráci s Institut úzkosti/Institute of anxiety, Skupinou slyšení hlasů a za podpory Vzdělávacího oddělení Národní galerie v Praze pořádá seminář Lisa Forestell (USA): Od psychiatrie ke smysluplnému životu: Slyšení hlasů, peer organizace a transformace v oblasti duševního zdraví.
 
KDY: 7.-8. června 2018
KDE: Praha, Veletržní Palác
 
Lisa Forestell je americká aktivistka v oblasti duševního zdraví, organizátorka hnutí slyšení hlasů a peer advokátka. Ve své práci vychází z konceptů lidských práv a sociální spravedlnosti, aby pomohla transformovat způsob, jakým zachází společnost s lidmi s obtížemi v oblasti duševního zdraví.
 
Seminář je rozdělený na dva propojené, ale na sobě nezávislé dny.
 
Den 1: Lisa se podělí o svůj příběh, vysvětlí koncept "přeživší psychiatrické péče" a bude se blíže zabývat některými proklamovanými cíli reformy psychiatrické péče a tím, jak zavádět změny vně i uvnitř systému péče o duševní zdraví.
 
Den 2: je určen především aktivistům v oblasti duševního zdraví, přeživším psychiatrické péče, lidem, kteří slyší hlasy, a jejich spojencům. Workshop bude věnovaný praktickým aspektům vytváření, fungování a udržování skupin vzájemné podpory.
 
Vstupné je flexibilní podle příjmu. (Výtěžek půjde na nutné náklady spjaté s odměnou pro lektorku, překlad a občerstvení).
 
Přihlašování a podrobnější informace na http://narativ.cz/cs/seminar-s-lisou-forestell-2018 nebo na email (info@narativ.cz).
 
Pozvánku naleznete ZDE.
Workshop bude překládán do ČJ.
 
Akce je pořádána v úzké spolupráci s Institutem úzkosti. Ten bude jen pár dní před seminářem pořádat panelovou diskuzi v Goethe Institutu s názvem "Your life is waiting".
 

Vloženo: 22.5.2018 14:29

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace