Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Konference internetového poradenství

 
Z.s. InternetPoradna.cz, Katedra sociologie a andragogiky Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a Asociace poraden pro osoby se zdravotním postižením (APZP) pořádají již IV. ročník Mezinárodní konference internetového poradenství. Ta svým zaměřením tentokrát reflektuje vývoj odborného sociálního poradenství a jeho aktuální směřování směrem k distančním formám pomoci, které je nutné akceptovat jako odpověď na současný požadavek interaktivity a dostupnosti služeb.
 
KDY: Pondělí 12. listopad 2018 v 9:00 až 17:00
 
Protože tento trend klade významné požadavky na kontrolu kvality služeb jak ve formě face to face, tak v distančním prostoru, otevřeme konferenci pohledem na historii, vývoj, perspektivy a problémy poradenství pro OZP v ČR. Dále se budeme věnovat také tomu, jak a čím hodnotit kvalitu odborného sociálního poradenství pro OZP, čímž se dostaneme právě k palčivým otázkám distančního poradenství současné doby. Další hosté se tak budou zamýšlet nad tím, jaké potřeby z hlediska kvality současné distanční poradenství má, jaké požadavky se s digitalizací kontaktů nabízejí a jaké překážky se s ní z jejich pohledu pojí. Prostor bude přitom poskytnut jak organizacím, které se s distanční formou teprve seznamují a učí pracovat, tak těm, které mohou předávat své zkušenosti, a přesto, že internetové poradenství – jako způsob online pomoci klientovi – je v dnešní době poměrně dobře etablované a rozvinuté, stále hledají způsob, jak své distanční služby dále rozvíjet.
 
Přihlášky k aktivní účasti zasílejte do 26. 10. 2018 na email katerina.rychla@internetporadna.cz. Přihlásit lze příspěvek v časové dotaci 30 min. s diskusí, případně workshop v časové dotaci 90 minut (zájemci o workshop k přihlášce připojí požadovaný seznam pomůcek či kancelářských potřeb, např. flipchart, lepící bločky, tužky, propisky, polštářky, apod.). 
 
Přihláška musí obsahovat jméno, příjmení a titul přednášejícího (přednášejících), kontaktní údaje (email, telefon, adresu), organizaci, jejímž jménem bude příspěvek uveden, krátký medailonek přednášejícího a anotaci příspěvku v rozsahu max. 600 znaků. Přednášející nehradí vstupné. 
 
Přihlášky k pasivní účasti zasílejte do 1. 11. 2018 na email recepce@internetporadna.cz. Přihlášku najdete v "připnutém příspěvku" v této události. 
 
Účastníkům konference bude vystaven certifikát, účast se započítává do dalšího vzdělávání dle § 111 Zákona o sociálních službách. 
 
Více informací ZDE.

Webová stránka: https://www.facebook.com/events/535797423510963/

Vloženo: 18.10.2018 19:17

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace