Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Chráněné dílny opět na Vyšehradě!

V sobotu 18.května 2019 na Vyšehradě již po několikáté představí své výrobky přes 20 chráněných dílenz celé České republiky

V areálu národní kulturní památky Vyšehrad se 18. května uskuteční Trhy chráněných dílen, které představí práci více než dvaceti dílen z celé České republiky. Trhy mají více než 20letou tradici. Návštěvníci si mohou zakoupit výrobky lidí s handicapem, udělat si rodinný výlet a pomoci dobré věci. Trhy jsou veřejnosti přístupné od 10 do 17hodin a jsou situovány směrem od Táborské brány kolem budovy Jedličkova ústavu až k rotundě sv. Martina. Trhy pořádá organizace Borůvka Praha o.p.s., která pomáhá lidem s tělesným postižením začlenit se do společnosti.

Současně s Trhy chráněných dílen bude v areálu Jedličkova ústavu probíhat Abilympiáda, tradiční dovednostní soutěž, určená dětem a mládeži se zdravotním postižením ve věku od 6 do 18 let z celé České republiky.

Borůvka Praha pomáhá lidem s tělesným postižením už od roku 1998. V dětství dopravou do škol, dále fyzioterapií, pracovně-tréninkovým programem a završením všeho je pomoc s hledáním práce a samotné zaměstnávání. Jejím hlavním partnerem je Jedličkův ústav a školy.

 

 

 

Kontaktní e-mail: v.moudra@boruvkapraha.cz

Webová stránka: www.boruvkapraha.cz

Vloženo: 17.5.2019 17:08
Naposledy upraveno: 17.5.2019 17:20

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace