Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Hranice v sociální práci - sociální pracovník versus klient

II. workshop s tématem „Hranice v sociální práci - sociální pracovník versus klient“ proběhne v Olomouci 17. a 18. září 2019 (místo konání bude upřesněno).

Workshop je dvoudenní a je určen pro 50 sociálních pracovníků aktuálně vykonávajících sociální práci na celém území České republiky, včetně Prahy.
 
Workshop bude první den rozdělen na dvě části – dopolední teoretickou a odpolední praktickou. Účastníci workshopu budou nejprve seznámeni s teoretickým výkladem k tématu a ve druhé části bude konkrétně představeno praktické využití těchto poznatků a započne interaktivní část pro předávání zkušeností. Druhý den bude celý věnován praktickému využití.
 
Účastníci workshopu se rozdělí do čtyř skupin (2x12 a 2x13 účastníků) a bude následovat praktická část workshopu, ve které budou facilitátoři aktivně a interaktivně zapojovat účastníky do diskuse. Při práci ve skupinách budou využity metody skupinových myšlenkových map, brainstormingu, společných debat a diskusí, výměna zkušeností formou skupinového flipchartu aj.
 
Účast na workshopu je nutná v celém rozsahu, při dřívějším odchodu není možné vydat osvědčení o účasti!
 
Workshop NENÍ akreditovaný a NELZE jej započítat do dalšího vzdělávání!
 
Vyplněním tohoto formuláře budete zařazen/a do výběru účastníků na workshop.
 
Zároveň si Vás dovolujeme informovat, že účastníkům bude hrazeno celodenní stravné, ubytování (pokud tuto možnost vyberou v následujícím formuláři, při zrušení účasti méně než 7 dní před začátkem akce, je nutné ubytování uhradit na vlastní náklady!!!) a cestovní náklady (Vztahuje se i na použití k přepravě vlastního motorového vozidla na místo konání akce, kdy lze proplatit cestovní náklady nejvýše v ceně jízdenky ve 2. třídě vlaku nebo na autobus, vždy pro nejkratší spoj z místa bydliště do místa konání pořádané akce, nelze proplatit jízdenky 1. třídou).
 
Přihlášky budou přijímány do naplnění kapacity, nejpozději však do 31. 7. 2019. Potvrzení o tom, zda jste byl/a či nebyl/a vybrán/a obdržíte na Vámi uvedený e-mail nejpozději do 15. 8. 2019.
 

Kontaktní e-mail: veronika.najemnikova@mpsv.cz

Webová stránka: www.budmeprofi.cz

Vloženo: 12.7.2019 23:15
Naposledy upraveno: 12.7.2019 23:18

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace