Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

Azylový dům SKP Hopo zve na benefiční představení

Potřebujeme hrdinství pro náš život? Zdá se, že ano, říká ve své hře Druhá smrt Johanky z Arku bulharský dramatik a básník Stefan Canev. Posuďte sami ve hře s tragikomickými prvky o „netradiční repríze“ posledních hodin před upálením slavné hrdinky Johanky. Hru svého krajana si pro režijní divadelní debut vybrala Světlana Lazarová, scenáristka a režisérka bulharského původu žijící v Česku. 
 
SKP Hopo ve spolupráci s Golden Archer Productions, Kinský dal Borgo a.s.a Městským divadlem Mladá Boleslav pořádá benefiční představení Druhá smrt Johanky z Arku v hlavní roli s Vilmou Cibulkovou patronkou azylového domu, a to v neděli 22.6.2014 od 20:30 na hradě Kost.
 
 
14. září 2013 bylo představení Druhá smrt Johanky z Arku úspěšně uvedeno na Mezinárodním divadelním festivalu “Scéna na křižovatce“ v Plovdivu a vyznamenáno prestižní divadelní cenou. 
 
„Pokud se někdo ocitne bez přístřeší  je  to samo o sobě velmi nepříjemné, ale pokud se jedná o rodinu, která se musí rozdělit, celá situace se tím ještě zhorší. Proto poskytujeme ubytování celým rodinám“, říká psycholog a ředitel azylového domu Roman Čepelák. Azylový dům od svého založení před 15 lety poskytl ubytování více než 2000 klientům. Azylový dům SKP Hopo v Horních Počernicích je jedním z mála azylových domů v České republice, který poskytuje přístřeší a pomoc celým rodinám a matkám s dětmi.
 
Kontakt:
Gabriela Selingerová
Fundraiserka a public relations
776 282 427, selingerova@skphopo.cz
 

Kontaktní e-mail: selingerova@skphopo.cz

Vloženo: 11.6.2014 5:51

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace