Kanál SP na YouTube SP na Facebooku SP na Floowie

Archiv pozvánek

Na tomto místě najdete již proběhlé akce. Zpět na aktuální pozvánky.

XI. ročník Týdne sociálních služeb v ČR

Termín konání: 7. – 13. 10. 2019

Týden sociálních služeb je každoročně obdobím, kdy se potkávají poskytovatelé sociálních služeb, zástupci státu, krajů, měst a obcí a mnozí další odborníci, aby diskutovali o sociálních službách. Je to období, během kterého probíhají desítky různých aktivit zaměřených jak na veřejnost, tak na zaměstnance, zaměstnavatele a další odborníky z oblasti poskytování sociálních služeb, ať již jde o konference, kongresy, workshopy, veletrhy sociálních služeb, výstavy, setkání, ale i celostátní den otevřených dveří poskytovatelů sociálních služeb.

Týden sociálních služeb ČR je obdobím prezentací, potkávání se, vzájemného posilování a odborných diskuzí. Hlavní cíl však zůstává stejný: akcentování a zviditelnění sociálních služeb jako přirozené a nutné součásti každé moderní společnosti, tj. každé společnosti, pro kterou je důležitý důstojný život a integrace všech skupin jejích obyvatel.

V rámci Týdne sociálních služeb ČR proběhne řada již tradičních akcí, které jsou s ním neodlučně spjaty. Z těch nejvýznamnějších je to slavnostní vyhlášení výherců soutěže Šťastné stáří očima dětí a samozřejmě největší kongres poskytovatelů sociálních služeb, který se letos koná ve dnech 10.–11. října opět v Táboře.

Sociální služby se v jakékoli podobě dotýkají životů každého z nás.

Sociální služby jsou poskytovány jednotlivcům, rodinám i skupinám obyvatel, nejčastěji seniorům, osobám se zdravotním postižením, ale i lidem, kteří jsou ohroženi sociálním vyloučením apod.

Sociální služby pomáhají lidem žít běžným životem – mohou pracovat, nakupovat, navštěvovat školy, aktivně trávit volný čas, starat se sami o sebe, svou domácnost apod.

Sociální služby umožňují zachování co nejvyšší kvality a důstojnosti života uživatelů.

 

 

Kontaktní e-mail: apsscr@apsscr.cz

Webová stránka: http://www.tyden-socialnich-sluzeb.cz/

Vloženo: 25.6.2019 19:53

zpět na přehled

Nabídka nových knih

obalka
Psychoterapeutická ...
Stočesová; Čáp
obalka
Život je příliš ...
Alain Samson
obalka
Teorie terapie ...
Carl R. Rogers
obalka
Věčná touha ...
Bärbel Wardetzki
obalka
Strach z nemocí
Morschitzky; Hartl
obalka
Psychologické typy
Carl G. Jung
obalka
Vazba v psychoterapii
David J. Wallin

... kompletní nabídka

© 2014, časopis Sociální práce/Sociálna práca | … vstup do administrace